Aktualności
-
WYTYCZNE dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności (GHP_GMP_HACCP)Typ pliku: PDF, Rozmiar: 1 MBWytworzył:Udostępnił:ZETO Administrator(2022-09-23 08:27:51)Ostatnio zmodyfikował:
-
Praktyczne wdrożenie zasad spełniania wymagań bioasekuracjiTyp pliku: DOCX, Rozmiar: 30 KBWytworzył:(2021-04-22)Udostępnił:ZETO Administrator(2021-04-22 12:59:41)Ostatnio zmodyfikował:
-
Ubój na użytek własny w gospodarstwie_poradnik_25_06_2020rTyp pliku: PDF, Rozmiar: 308 KBWytworzył:(2020-07-06)Udostępnił:ZETO Administrator(2020-07-06 14:41:03)Ostatnio zmodyfikował:
-
kontrole ASFTyp pliku: PDF, Rozmiar: 1 MBWytworzył:(2018-03-09)Udostępnił:ZETO Administrator(2018-03-09 14:52:03)Ostatnio zmodyfikował:ZETO Administrator(2018-03-09 14:55:17)
-
Sprzedaż bezpośrednia produktów pochodzenia zwierzęcego - wymagania z zakresu bezpieczeństwa żywnościTyp pliku: PDF, Rozmiar: 367 KBWytworzył:Udostępnił:ZETO Administrator(2017-02-13 10:12:49)Ostatnio zmodyfikował:
-
Apel do hodowców drobiuTyp pliku: PDF, Rozmiar: 747 KBWytworzył:Udostępnił:ZETO Administrator(2016-12-28 13:58:47)Ostatnio zmodyfikował:
-
Wymagania wet. dla prowadzenia produkcji i sprzedaży produktów pochodzenia zwierzęcego w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonejTyp pliku: PDF, Rozmiar: 10 MBWytworzył:Udostępnił:ZETO Administrator(2016-06-06 08:18:59)Ostatnio zmodyfikował:
-
Choroba niebieskiego językaTyp pliku: PDF, Rozmiar: 85 KBWytworzył:Udostępnił:ZETO Administrator(2015-01-28 11:50:33)Ostatnio zmodyfikował:
-
INFORMACJA DLA MYŚLIWYCH I LEŚNIKÓW DOTYCZĄCA AFRYKAŃSKIEGO POMORU ŚWIŃTyp pliku: PDF, Rozmiar: 168 KBWytworzył:GŁÓWNY INSPEKTORAT WETERYNARII(2014-07-25)Udostępnił:ZETO Administrator(2014-07-25 09:25:44)Ostatnio zmodyfikował:
-
INFORMACJA DLA HODOWCÓW TRZODY CHLEWNEJ DOTYCZĄCA AFRYKAŃSKIEGO POMORU ŚWIŃTyp pliku: PDF, Rozmiar: 172 KBWytworzył:GŁÓWNY INSPEKTORAT WETERYNARII(2014-07-25)Udostępnił:ZETO Administrator(2014-07-25 09:26:08)Ostatnio zmodyfikował:
-
ASF materiały szkoleniowe dla lekarzy wet.Typ pliku: PDF, Rozmiar: 96 KBWytworzył:Udostępnił:ZETO Administrator(2014-02-18 14:17:50)Ostatnio zmodyfikował:
-
ASF materiały szkoleniowe dla hodowcówTyp pliku: PDF, Rozmiar: 51 KBWytworzył:Udostępnił:ZETO Administrator(2014-02-18 14:17:49)Ostatnio zmodyfikował:
-
Obowiązek informowania o podejrzeniu wystąpienia choroby zakaźnej pszczół - warrozyTyp pliku: PDF, Rozmiar: 418 KBWytworzył:Udostępnił:ZETO Administrator(2013-08-16 10:38:05)Ostatnio zmodyfikował:
-
Udzielenie zezwolenia w trybie decyzji Powiatowego Lekarza Weterynarii na dostarczenie informacji o łańcuchu żywnościowym później niż 24 godziny przed ubojemTyp pliku: PDF, Rozmiar: 58 KBWytworzył:Marek St. KubicaUdostępnił:ZETO Administrator(2012-09-12 09:01:22)Ostatnio zmodyfikował: