Strona główna Biuletynu Informacji Publicznej - www.bip.gov.pl
Inspekcja Weterynaryjna Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Szczecinku
Herb Inspekcja Weterynaryjna Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Szczecinku

Sobota 24.02.2018

A A A A
A A+ A++
zaawansowane
NazwaTypDataOperacja
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Uwaga wściekliznael. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Sprzedaż bezpośrednia produktów pochodzenia zwierzęcego - wymagania z zakresu bezpieczeństwa żywnościel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Apel do hodowców drobiuel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Informacje o wolnych stanowiskach nadzoru nad ubojem zwierząt w powiecie Stargardzkimel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Ogłoszenie o naborze do wykonania czynności urzędowych w 2017r.el. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Zachodniopomorski Wojewódzki Lekarz Weterynarii w Szczecinie zawiadamia o powołaniu komisji egzaminacyjnej ds. przeprowadzenia egzaminu ze znajomości zagadnień dotyczących wytwarzania pasz leczniczych z produktu pośredniego w siedzibie Inspekcji Weterynaryjnej Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii w Szczecinie przy ul. Ostrawickiej 2, pok. 315 o godz. 11.00 w dniu 15 lipca 2016 r.el. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Wymagania wet. dla prowadzenia produkcji i sprzedaży produktów pochodzenia zwierzęcego w ramach działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonejel. menu2018-02-08MODYFIKACJA
Załącznik dotyczący dopłatel. menu2018-02-08MODYFIKACJA

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] >>

 
 
ilość odwiedzin: 272253

Biuletyn Informacji Publicznej wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

X